Ciorba de loboda

de -Licurici- in Ciorbe, 5 Apr 2017 | 5388 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de loboda
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura de ulei
  • sare de mare aromatizata cu verdeturi
  • piper
  • 1 lingura legume deshidratate
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda se spala in apa rece, se curata de cozi, apoi se taie marunt.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare.

Se calesc in oala, intr-o lingura de ulei si una de apa, apoi se pun 2 litri de apa, sare, piper, legumele deshidratate si se lasa sa fiarba 15-20 minute, pana sunt gata.

Cand s-au fiert legumele, se adauga loboda si zeama de lamaie si se mai lasa 5 min pe foc.

Se serveste cu leustean proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

05.04.2017, 20:41

Imi place, doar ca la mine neaparat sa aiba si cartofi, ca asa m-am obisnuit!

Bunica 1

05.04.2017, 21:48

O bunătate!

-Licurici- 1

06.04.2017, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti cu carne